Tattoo-artiest eist verontschuldigingen van sterrenmeisje

Tattoo-artiest eist publieke verontschuldigingen van sterrenmeisje Kimberley Vlaeminck (Foto HOL).
Redactie KW

“Larie, apekool en leugens”, noemt advocaat Sven Mary het verhaal van het Kortrijkse ‘sterrenmeisje’ Kimberley Vlaeminck (18).

“Als ik haar verklaringen bekijk, lijken we hier te maken te hebben met een labiele persoonlijkheid want ze verandert haar verklaringen over wat er precies is gebeurd in de tattoo-shop om de haverklap.” Als de Kortrijkzaanse binnen de 48 uur geen publieke verontschuldigingen heeft gemaakt tegenover Rouslan Toumaniantz, dan dient hij een klacht in wegens laster en eerroof.

De tattoo-artiest Rouslan Toumaniantz nam het voorbije weekend advocaten Sven Mary en Marijn Van Nooten onder de arm als raadsheer. Zaterdag bezocht de oom van Kimberley Vlaeminck de tattoo-winkel van Toumaniantz en sloeg de boel daar kort en klein. “Hij bedreigde mijn cliënt en probeerde hem af te persen door hem een verklaring te laten ondertekenen”, zegt Mary. “Maar mijn cliënt heeft dat geweigerd.”

Volgens Mary is de berichtgeving in de media over het hele incident in Kortrijk zeer subjectief gebeurd. “Eerst verklaarde Kimberley in de pers dat ze in slaap was gevallen, dan dat ze flauw was gevallen en de laatste verklaring was dat ze de sterren toch mooi vond. Hebben we hier te maken met een labiel iemand, ik weet het niet. Zeker is dat heel wat media het principe van de tegenspraak, waarbij beide partijen aan bod komen, nooit hebben gerespecteerd.” De advocaat overweegt om ook tegen die media klacht in te dienen wegens laster en eerroof. (Bron: Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier