Supporters Royal Antwerp Football Club schrijven open brief

Redactie KW

Via een open brief uiten de supporters van Royal Antwerp Football Club hun ongenoegen over de vermeende verhuisplannen van KVO en Essevee naar Antwerpen

Zij noemen het een ” beschamende vaudeville” die zich vorige week heeft afgespeeld waarbij er pogingen ondernomen werden om een topclub naar Antwerpen te brengen door het stamnummer van Zulte Waregem of Oostende over te kopen en deze clubs in Antwerpen te laten voetballen onder een andere naam en in andere kleuren.

Geen kans op slagen

“In de eerste plaats zijn deze pogingen een kaakslag in het gezicht van onze collega supporters van Zulte Waregem en Oostende. In de tweede plaats wijzen wij erop dat dergelijke kunstmatige constructie geen enkele kans op slagen heeft en op geen enkele steun van onze supporters zal kunnen rekenen. Wij doen daarom een dringende oproep aan alle betrokkenen om onmiddellijk te stoppen met het opzetten van dergelijke “wereldvreemde” constructies. Voetbalmanagement moet een goede mix zijn van ratio en emotie met respect voor alle betrokken actoren. Dat was vorige week niet het geval. Onze oplossing: een realistisch project dat gesteund wordt door stad, haven, bedrijven en… supporters.”

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier