Supporteren wordt goedkoper voor Roeselaarse jeugdverenigingen

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

Voor Roeselaarse jeugdverenigingen en hun leden wordt het goedkoper om een sportwedstrijd bij te wonen. Dankzij de Roeselaarse jeugdraad kunnen zij nu tegen een tarief van vijf euro een reguliere thuiswedstrijd bijwonen.

Enkele weken geleden nam de jeugdraad het initiatief om een voordelig tarief te bekomen voor het bijwonen van een sportwedstrijd. Knack Roeselare en KSV Roeselare, de twee grootste sportclubs, zetten mee hun schouders onder het initiatief met de bedoeling om meer jongeren te betrekken bij sportwedstrijden. “Voor jongeren is het niet altijd even eenvoudig om een jaarabonnement te kopen”, aldus bestuurslid Ward Reynaert. “Supporteren kan veel geld kosten. Live een wedstrijd bijwonen is nochtans vaak een erg leuke ervaring. Nu we samen met KSV Roeselare en Knack Roeselare een voordeliger tarief zijn bekomen, hopen we alvast meer jonge mensen op de supportersbanken te zien.”

Praktisch

Geïnteresseerde jeugdverenigingen kunnen contact opnemen met KSV Roeselare of Knack Roeselare om af te spreken welke wedstrijd ze kunnen bijwonen. Hun leden en begeleiders kunnen deze wedstrijd dan na voorafgaande inschrijving bijwonen voor vijf euro, inclusief drankje dus! (Thomas Dubois)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier