StuBru-rebel Gunter D. op Marginale Avond in Werken

Redactie KW

Gunter D., bekend van zijn rebellerend radioprogramma op vrijdagavond op Studio Brussel, komt vrijdag aanstaande een uur lang marginale plaatjes draaien in het jeugdhuis van Werken. “Normaal is iemand van zijn kaliber onbetaalbaar voor ons, maar blijkbaar bevalt ons concept hem enorm”, aldus een gelukkige voorzitter Kristof Vanderhaeghe.

Nektapijtjes, geföhnde froufrou’s, roze beenverwarmers en andere vestimentaire ongein: je wordt er vrijdagavond weer mee om de oren geslagen in Jeugdhuis De Zunne in Werken, want daar vindt dan naar jaarlijkse gewoonte de Marginale Avond plaats. Behoorlijk last-minute werd nu ook nog een bekende naam aan de affiche toegevoegd. Gunter D. steekt op vrijdagavond graag de draak met bekend en minder bekend Vlaanderen en stond mee aan de wieg van de hype rond keukenfabrikant Donald Muylle.

Gunter D. steekt rond middernacht van wal, al dan niet met een Carapils binnen handbereik. Krijgt hij een hongertje, dan kan hij terecht bij de catering voor een hotdog met Zwanworsten, een hamburger uit de microgolf of iets van dezelfde gastronomische strekking.

Naar goeie marginale traditie is de toegang gratis.

(FJA)

Meer in De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier