Streekgenoten organiseren recordpoging herbruikbare luiers verversen

Redactie KW

Johanna Vanden Heede en Rebecca Denys organiseren op zaterdag 20 april een wereldrecordpoging simultaan herbruikbare luiers verversen.

Johanna Vanden Heede (35) uit Moen en Rebecca Denys (31) uit Ardooie, slaan de handen in elkaar en vertegenwoordigen het West-Vlaamse luik op de wereldrecordpoging herbruikbare luiers verversen. Deze heeft plaats op zaterdag 20 april in Kanaal 127 in Kortrijk.

Johanna en Rebecca zijn jonge moeders en beroepshalve met herbruikbare luiers bezig. Johanna : “Ik heb zelf een lange periode tussen de luiers gezeten en zo groeide de interesse naar herbruikbare of wasbare luiers. Dit viel zo goed mee, dat ik de webshop www.guzobaby.be met ecologische babyspullen uitbouwde.”

Eenzelfde verhaal hoorden we bij Rebecca die onder de noemer ‘Grace is green’ als distributeur van dergelijke luiers werkt. Beide dames voelen dat de interesse in herbruikbare luiers toeneemt. “Het zijn zeker niet alleen maar mensen met geitenwollen sokken die dergelijke luiers voor hun baby’s kopen.”

De recordpoging herbruikbare luiers verversen op zaterdag 20 april om 11 uur. Deelnemers worden al om 10.30 uur verwacht. Inschrijven kan via baby@guzo.be.

(Geert Vanhessche)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Kortrijks Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier