Straks in string rond de kerk van Handzame?

© Foto Facebook
Redactie KW

Mario Debusschere uit Handzame vormt sinds enkele dagen het onderwerp van een ludieke groep op Facebook. Die kent zo’n overdonderend succes dat de arme kerel wellicht niet anders zal kunnen doen dan toegeven aan de oproep van intussen meer dan zeshonderd leden: een rondje rond de kerk van Handzame lopen. In een string, weliswaar.

Ergens halfweg vorige week dook de Facebookgroep ‘bij 200 leden loopt Mario Debusschere in string rond de kerk van Handzame’ op. Ongetwijfeld het gevolg van een uit de hand gelopen weddenschap, maar vooral koren op de molen voor wie Mario eens goed in de maling wil nemen. Want op zaterdag moest het objectief van de groep blijkbaar al bijgesteld worden, en veranderde de ‘200’ in ‘500’.

Wie dacht dat Mario daarmee de halfnaakte dans zou ontspringen, kwam bedrogen uit. Want op vandaag staat de teller al op niet minder dan 641. Benieuwd of het benodigde aantal straks weer verhoogd wordt en of er effectief ook zoveel volk zal komen kijken naar het gebeuren op het Handzameplein op zaterdagavond 24 september…

(FJA)

Meer in De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier