Stookolieactie bij Sociaal Huis

Redactie KW

De OCMW-raad besliste dinsdag om gezamenlijke aankoop van stookolie te organiseren waar alle inwoners aan kunnen deelnemen. Door de grote bestelling zal iedereen kunnen genieten van een goedkoper tarief.

De sterke stijging van de olieprijzen en de dalende koopkracht maakt het voor veel gezinnen moeilijker om hun verwarming te betalen. Het OCMW wil daaraan verhelpen met een gezamenlijke aankoop van stookolie. Nog tot en met vrijdag 17 oktober kunnen alle inwoners van Ichtegem hun bestelling doorgeven aan het Sociaal Huis. Er moet wel voor minstens 500 liter stookolie worden besteld. Los van deze stookolieactie hebben sommige mensen ook nog recht op een verwarmingstoelage voor leveringen vanaf 1 september 2008. Daarvoor moet een aparte aanvraag worden gedaan bij het Sociaal Huis.

Info over de stookolieactie bij Ineke Proot in het Sociaal Huis, koetsiershuis Sociale Site Dekeyser – Koekelarestraat 2 – 051 59 12 02, op maandag van 16 tot 17.30 uur, op dinsdag van 8 tot 12 en van 16 tot 18 uur en op donderdag van 8 tot 12 uur en in het Administratief Centrum Eernegem, dienst sociale zaken – Stationsstraat 1 in Eernegem- 059 34 11 25 , op maandag, woensdag en vrijdag van 8 tot 12 uur. (HH)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Torhout) van 3 oktober 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier