Sterrenrestaurant Marcus uit Deerlijk kweekt zelf parelhoen, eend en lam

13/03/13 om 17:27 - Bijgewerkt om 17:27

Bron: Kw

Met de hulp van een goede vriend staat Gilles Joye van sterrenrestaurant Marcus in Deerlijk sinds kort zelf in voor het kweken van zijn parelhoen, eend en lam.

Dat gebeurt op een hofstede in Stasegem. De dieren leven e...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden