Sterrenmeisje Kimberley stelt boek voor – EXTRA: lange reportage on line

Redactie KW

Sterrenmeisje Kimberley Vlaeminck uit Kortrijk heeft een boek geschreven. “Van Sterrenmeisje tot Kimberley” brengt het verhaal van het meisje dat vorig jaar de wereldpers haalde met 56 getatoeëerde sterretjes op haar gezicht, terwijl zij er maar drie wou. Uit het boek blijkt dat Kimberley al meer tegenslagen heeft gekend. Met de opbrengst wil ze de laserbehandeling betalen die de sterretjes moeten laten verdwijnen. Bekijk on line een extra lange reportage met Kimberley!

Kimberley blijft erbij dat ze even buiten bewustzijn was toen de tattoos bij Rouslan in Kortrijk werden geplaatst. Feit is dat het meisje door sommigen werd bespot en uitgelachen. “In het begin op het internet schold iedereen mij uit voor leugenachtig, en dit en dat,” zegt ze in het WTV-nieuws. “Ze kennen mij niet, dus moeten ze mij ook niet beoordelen. Dat ze eerst mijn boek lezen en dan oordelen.”

Voor de rechtbank loopt nog altijd een zaak tussen Kimberley en Rouslan over de sterren. Rouslan blikte bij ons al eerder terug op de zaak. Hij zegt dat hem niets te verwijten valt.

Een extra lange reportage met Kimberley Vlaeminck kan je exclusief bekijken op www.focus-wtv.tv. Je kan er ook nog eens de kijken naar het interview dat onze redactie had met tattoueerder Rouslan, eind vorig jaar.

(ad/jv)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier