Sterrenchefs en Hotelschool Ter Duinen serveren heerlijk menu in De Vossenberg

19/03/09 om 15:16 - Bijgewerkt om 15:16

Bron: Kw

Op 26 maart kan je in Domein De Vossenberg meeproeven van het unieke culinaire evenement 'Sterren op het schoolbord', georganiseerd door de Jonge Economische Kamer Roeselare-Izegem. Je kan er proeven van de heerlijke gerechten, gecreëerd door vier sterrenchefs die samen vijf Michelin-sterren waard zijn.

De sterrenkoks van dienst zijn Stéphane Buyens van Hostellerie Le Fox, Frederick Dhooge van 't Huis van Lede, Gilles Joye van Marcus en Wouter Van Tichelen van De Koopvaardij. De leerlingen van de Koksijdse Hotelschool Ter Duinen zullen op 26 maart hun heerli...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee