Stemmen voor Dell’Anno via Mobistar tellen niet mee

Redactie KW

Claudio Dell’Anno, finalist van het populaire tv-programma ‘mijn restaurant” is er niet over te spreken dat VTM duizenden Mobistarsmsjes niet zal laten meetellen. Door een technisch defect bij Mobistar kon gisteren 18 uur lang niet gestemd worden vanuit Sint-Truiden en Tienen, toevallig de regio waar de andere finalist van Mijn restaurant zijn zaak heeft. Om de strijd voor iedereen gelijk te houden, neutraliseert vtm daarom alle Mobistarsms’en die van zondagnacht 2 uur tot maandagavond 20 uur verstuurd zijn.

Net voor de finale van vanavond is het een drukte van jewelste voor restaurant Dell’Anno in Kortrijk. Hier is iedereen het er over eens: vtm had niet aan de televoting mogen raken. Mensen die massaal gesms’t hebben voor Kortrijk, zien hun stemmen nu verloren gaan.

Ook Claudio Dell’Anno en Gaëlle Six zijn het niet eens met de beslissing van de vtm-directie. Alle Mobistarstemmen van tijdens de panne schrappen, lijkt voor de VTM-directie de eerlijkste oplossing. Ze benadrukt ook dat Mobistar de sms’en niet zal aanrekenen. Maar de Kortrijkse finalisten hebben daar geen oren naar. Ze overwegen gerechtelijke stappen.

Intussen voeren de Kortrijkse finalisten tot op het laatste moment campagne, en sms’en de fans er lustig op los.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier