Stefaan Leliaert van De Syndic is vastgoedondernemer van het jaar

De award voor Vastgoedondernemer van het Jaar ging naar Stefaan Leliaert. David Verschatseen meester Rob De Koninck, voorzitter van de jury, flankeren Stefaan. © cib
Redactie KW

De Confederatie van Immoberoepen reikte donderdagavond in Tour & Taxis de Real Estate Awards uit.

Met deze prijzen stimuleert en inspireert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector. De award voor Vastgoedondernemer van het Jaar ging naar Stefaan Leliaert van De Syndic (Brugge). Alain Deketelaere van CIB Kust mocht de Georges De Wandeleerprijs in ontvangst nemen, de prijs voor een verdienstelijk CIB-lid.

Alain Deketelaere van CIB Kust ontving de Georges De Wandeleerprijs. Voorzitter CIB Vlaanderen Stephan Coenen en Yves Vanderveken flankeren de winnaar.
Alain Deketelaere van CIB Kust ontving de Georges De Wandeleerprijs. Voorzitter CIB Vlaanderen Stephan Coenen en Yves Vanderveken flankeren de winnaar.© cib

Naranjo Decamps van Habicom Vastgoed & Advies (Mortsel) werd verkozen tot Vastgoedbelofte van het Jaar. Ann-Sofie Van den Eynde ten slotte kreeg de award voor Vastgoedstudent van het Jaar. De prijs die CIB Vlaanderen elk jaar toekent aan een politicus of organisatie die zich inzet voor de vastgoedsector, ging naar het Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen (AGIV).

(PB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier