“Stad neemt te weinig initiatief om keizer van het Oostendse carnaval te eren”

Redactie KW

“De stad neemt geen enkel initiatief om mijn overleden peter, Gerard Dangreau, de absolute keizer van het Oostendse carnaval, te eren. Daarom hebben wij, de Orde van De Kloeffe, besloten om zelf voor een blijvende herinnering, een zichtbaar eerbetoon, te zorgen dat aanwezig zal zijn bij al onze activiteiten”, vertelde Glenn Dangreau tijdens de openingsplechtigheid van het Oostendse carnaval op 11 november.

Ook in 2009 pakken wij uit met het Cimateerebal, het Prinsenbal met prinsverkiezing, het feest van de Derde Leeftijd met verkiezing van prins en prinses Derde Leeftijd, de verkiezing van jeugdprins en jeugdprinsessen en het Carnavalbal voor Minder Bedeelden”, somde Glenn Dangreau de carnavalactiviteiten op.

„Nieuw is dat het contract getekend is voor de organisatie van het Prinsenbal in de Sleuyter Arena. Onze andere activiteiten zullen plaatsvinden in Ter Duinen of zaal Pax. Volgens de laatste berichten zijn er ook al drie kandidaten die zullen strijden voor de titel van prins Carnaval Groot-Oostende. Het zijn Spiere, Gargamel en Woste.” (FRO)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Zeewacht) van 24 november 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier