St. Georges organiseert oudejaarsfuif in De Beurs

Redactie KW

De nieuwjaarsnacht in Roeselare heeft er een party bij, want ook de kerels van de St. Georges organiseren dit jaar een fuif. Met New Years Eve ’08 trekken ze bovendien naar De Beurs en het was alweer even geleden dat er daar nog eens een deftig feestje was. Nostalgie troef, zo vernemen we.

De eindejaarsfuif van de St. Georges is een gezamenlijke organisatie van het café en Curieus. “De voorbije jaren hebben we altijd een tent voor het café gezet met oudejaarsavond”, vertelt Nikolas Nuytten. “Dat hebben we vier keer gedaan, maar dit jaar hadden we vanuit onszelf wat het gevoel dat het tijd was voor iets nieuws.” En zo kwamen de heren vrij snel bij De Beurs terecht. Het was de eerste keuze, een logische en niet al te verre stap ook. De Beurs is vlak tegenover het station en vlakbij de St. Georges. Zelfs de mensen die uit gewoonte naar het café komen hoeven dus niet ver uit te wijken.

Lingerieshow

Om middernacht start la Fille d’O, ook wel bekend als lingerie-ontwerpster Muriel Scherre. “Zij brengt zeven modellen mee die haar lingerie zullen showen op coole rockmuziek”, zegt Peter Desmet. Twee uur rockmuziek, van CCR over rockabilly tot de Kings of Leon. En daarna is de catwalk vrij om zelf op te dansen. Ook in lingerie? “Gho, als het proper blijft”, lacht Nikolas. (Frederic Vansteenkiste)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Roeselare) van 5 december 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier