Spokenjagers overspoelen Dadipark

Redactie KW

Het Dadipark in Dadizele krijgt de jongste maanden geregeld bezoek van paragnosten. Ook al is het park al jaren dicht, ze lopen er ‘s avonds en ‘s nachts rond in de hoop contact te hebben met geesten. Het begon allemaal met een internetfilmpje van de Nederlander Joost Knop, beter bekend als de ghosthunter. In dat filmpje beweert hij in Dadipark de aanwezigheid van overleden kinderen te voelen.

Twee paragnosten liepen een tijd geleden rond in het gesloten en totaal verloederde Dadipark. Bij de grote glijbaan hoorden ze vreemde geluiden. Volgens hen waren het de geesten van kinderen. De geesten bij de glijbaan zijn intussen verdwenen. En ook in dit gebouw, waar de twee vorige keer een metaalachtige klank hoorden, bleek alles vandaag peis en vree. Maar in de oude speelhal zit wel nog iets volgens de ‘ghosthunter’.

Tijdens weekends komen vaak hele groepen paragnosten en spokenjagers naar Dadizele afgezakt voor een bezoek aan Dadipark. WTV ging samen met een spokenjager een kijkje nemen in het park. De beelden zie je in het nieuws.

(bs/ld)

Het WTV nieuws, vanaf 18u00 en klokvast om 22u00.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier