Spliff.Politics live op Karma Hotel in Oostende

Redactie KW

Traditioneel houdt het dance-event Karma Hotel een plaatsje vrij op haar setlist voor de winnaars van de Vi.be DJ-contest. Dit jaar werd de Brugse dubstepformatie Spliff.Politics als beste act verkozen.

Karma Hotel is een onderdeel van het Leffingeleuren-festival van vzw De Zwerver. Sinds 2008 wordt het Kursaal in Oostende jaarlijks omgevormd tot een ware dancehall. De line-up van 2011 is al een tijd bekend, maar het was nog even wachten op de winnaars van de Vi.be DJ-contest. Die krijgen immers de kans om live op te treden aan de zijde van gevestigde waarden in de dance-wereld.

Jong talent

Met de DJ-contest wil Karma Hotel jong talent de kans geven om op te treden. In het geval van winnaar Spliff.Politics lijkt dit wel érg letterlijk, want Bruggelingen Artic en Astmetic zijn amper 16 en 17 jaar oud. Toch geven ze al een drietal jaar het beste van zichzelf op evenementen zoals Climax, Criticalz, Pre Wasted Party,… Met een mix van dubstep, drumstep en drum & bass kon het duo de feestvierders overtuigen, wat hen meteen een plaatsje op de affiche van Karma Hotel opleverde.

(JW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier