Speurders richten in verdwijningszaak hun pijlen op auto die zelfde weg nam als Dries Scherrens

Redactie KW

Op de website van politiezone Het Houtsche laat men weten dat er gezocht wordt naar een personenauto die dezelfde weg genomen zou hebben als de vermiste Dries Scherrens uit Ruddervoorde.

Op maandag 11 november verdween de 29-jarige Dries Scherrens uit Ruddervoorde. Hij was samen met vrienden op stap geweest in het centrum van Brugge. Rond half 5 ‘s morgens verliet hij het café De Coulissen aan de Jacob Van Ooststraat.

“Uit onderzoek blijkt dat Dries alleen vertrok en in de richting van de dokken is gestapt”, staat te lezen. “Op beelden van bewakingscamera’s langs de Krakeleweg is Dries voor het laatst te zien. Het was dan 4:47 uur en hij stapte rechtdoor naar het einde van deze doodlopende weg. Op de beelden is even later (5:20 uur) een personenwagen te zien die dezelfde weg nam. De speurders zouden graag de persoon of personen spreken die in de wagen zaten. Misschien hebben ze Dries nog gezien. Ze zijn dus mogelijk belangrijke getuigen. Het was maandagochtend, 11 november, een feestdag. De bestuurder moet zich dat zeker nog herinneren.”

(FJA)

Speurders richten in verdwijningszaak hun pijlen op auto die zelfde weg nam als Dries Scherrens

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier