SP.A klaagt malaise aan bij milieuraad

03/06/09 om 12:54 - Bijgewerkt om 12:54

Bron: Kw

Na het ontslag van voorzitster Kathleen Bevernage is er een complete vertrouwensbreuk ontstaan tussen de stedelijke milieuraad en het stadsbestuur. Op de gemeenteraadszitting van dinsdag 3 juni kaartte Philip Bolle (SP.A) deze onhoudbare toestand aan en vroeg hij welke stappen het stadsbestuur schikt te zetten om de Ieperse milieuraad opnieuw op de sporen te krijgen.

Het is al een tijdje dat het niet meer botert, en op de jongste nieuwjaarsreceptie van de milieuraad liet voorzitter Kathleen Bevernage, ooit nog gemeenteraadslid geweest voor de groenen, kritische geluiden horen over de relatie met het stadsbestuur. "Onze mensen, die zich allen belangeloos inzetten voor een zeker ideaal, willen constructief met het bestuur samenwerken maar voelen zich vaak miskend", stelde ze toen. "Onze vrijwilligers krijgen haast nooit antwoord op hun brieven, en zo is het natuurlijk moeilijk werken".
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!