Snow Party in Westrozebeke eindigt aan vestiaire in complete chaos

Redactie KW

De twaalfde editie van de druk bijgewoonde Snow Party in de loods Vergauwe langs de Provinciebaan eindigde zondagmorgen in de grootste chaos, vooral aan de vestiaire. Jassen en truien werden beschadigd teruggevonden. Of werden zelfs gestolen. De politie kwam tussen om de gemoederen te bedaren.

De Jeugdclub van Westrozebeke organiseerde vorige zaterdag de twaalfde editie van de Snow Party. Met veel tamtam kondigden de organisatoren de nieuwste editie aan. Voor veel fuifgangers viel de omkadering tegen. Pas toen de meeste fuifgangers naar huis wilden, liep het aan de vestiaire volledig fout. De twee verantwoordelijken waren vertrokken.

“Het was een complete chaos. Kleding werd uit zakken gehaald, jassen en truien slingerden rond tussen vuil materiaal. Ik zag zelf een dure jas in een open olievat gedrenkt”, zegt ooggetuige Sam Symoen. “Verschillende truien en jassen werden vernield of werden gestolen.” Zelfs de politie kwam ter plekke. Op het plaatselijk politiekantoor ligt dan ook nog heel wat kleding. (LVA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Roeselare)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier