Smaakboot met topchef Tim Boury meert zaterdag aan in Roeselare

Redactie KW

Op zaterdag 16 november komt niet alleen de stoomboot naar Roeselare, ook de Smaakboot meert aan in Roeselare.

Naar aanleiding van de zevende editie van de Week van de Smaak, vaart de Gentse Barge tien dagen lang een culinaire tocht op de Vlaamse binnenwateren, van ankerstad tot ankerstad. Varen elke dag mee: een topchef, een biersommelier en een witloofteler uit de streek. Eveneens aan boord: veertig gelukkige passagiers die hun plek op de Smaakboot verdienden via een publiekswedstrijd en tijdens de boottocht genoten van een driegangenlunch met in de hoofdrol witloof en streekbieren.

Zaterdag van Deinze naar Roeselare

De Smaakboot vaart op zaterdag 16 november van Deinze naar Roeselare en chef aan ‘t roer is voor die vaart Tim Boury, deze week nog gelauwerd als beloftevolle jonge chef in de recentste editie van de Gault&Millau.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier