Smaakboot meert af in Zeebrugge voor Week van de Smaak

Redactie KW

In Zeebrugge is de smaakboot vanmiddag vertrokken richting Brugge. Aan boord de Brugse chef Pieter Lonneville die kookt voor een veertigtal gasten.

De Gentse barge is omgedoopt tot smaakboot voor de Week van de Smaak. De komende tien dagen meert het schip aan in 11 steden, zaterdag is Roeselare aan de beurt. Aan boord telkens een andere topchef die een menu bereidt op basis van witloof en bier. Pieter Lonnneville van Tête Pressée in Brugge beet de spits af. Kobe Desramault van In De Wulf in Dranouter is het boegbeeld van De Week van de Smaak.

De Week van de Smaak loopt tot zondag 24 november.

Smaakboot meert af in Zeebrugge voor Week van de Smaak

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier