Sloebersit.be : online babysit boeken via het internet

07/05/12 om 16:38 - Bijgewerkt om 16:38

Bron: Kw

Voortaan kun je babysitters boeken op het internet en babysitters kunnen hun diensten online aanbieden. Dat is de nieuwste service die solidariteit voor het gezin met Sloebersit.be heeft voorgesteld in Oostende. Het gaat om een hedendaags concept waarbij moderne babysitters gescreend worden, veilig zijn en ouders met een gerust geweten op pad laten gaan.

Sloebersit.be : online babysit boeken via het internet

Voor ouders is het een zorg om een goede babysit te vinden. Sommige kandidaten lijken voor de taak geboren. Anderen slagen er maar niet in om een moederhart gerust te stellen. Sloebersit.be is de online babysitdienst van Solidariteit voor het Gezin. Dat is een zorgbedrijf dat in Vlaanderen 5000 mensen tewerkstelt en nu ook mikt op veilig babysitten.

Sloebersit.be

Zowel ouders als jongens en meisjes die willen babysitten kunnen op Sloebersit terecht. Alles gebeurt online en de portaalsite biedt antwoorden op veel vragen. Sloebersit wordt nu met een grote campagne overal in Vlaanderen aan de man gebracht. De primeur was voor de Oostendse school voor gezondheidsonderwijs Vesalius. Bij Sloebersit zijn nu al driehonderd kandidaat babysitters ingeschreven en gescreend op hun motivatie.

(S.K./A.D.)

Meer vanavond in het nieuws op Focus vanaf 18u00

Sloebersit.be : online babysit boeken via het internet

Bekijk hier de reportage

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Recentste nieuwsoverzicht


Economie

economie »