Slager Hendrik Dierendonck heeft slecht gevoel bij kweekhamburger

15/08/13 om 17:20 - Bijgewerkt om 17:20

Bron: Kw

Vorige week werd de eerste kweekhamburger voorgesteld in Londen. De bekende slager Hendrik Dierendonck uit Sint-Idesbald heeft er maar een slecht gevoel bij. "Dit knaagt bij vaklui die op een ethische manier bezig zijn met kwaliteit".

De kweekhamburger is gemaakt van vlees gekweekt in een labo van de universiteit van Maastricht uit stamcellen van een koe. Maandag werd het eerste exemplaar geproefd in Londen. Het kweekvlees zou...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden