Slager Hendrik Dierendonck heeft slecht gevoel bij kweekhamburger

15/08/13 om 17:20 - Bijgewerkt om 17:20

Bron: Kw

Vorige week werd de eerste kweekhamburger voorgesteld in Londen. De bekende slager Hendrik Dierendonck uit Sint-Idesbald heeft er maar een slecht gevoel bij. "Dit knaagt bij vaklui die op een ethische manier bezig zijn met kwaliteit".

De kweekhamburger is gemaakt van vlees gekweekt in een labo van de universiteit van Maastricht uit stamcellen van een koe. Maandag werd het eerste exemplaar geproefd in Londen. Het kweekvlees zou...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!