Slager Hans uit Komen Eten : „Geen vrouwenzot!”

Redactie KW

De afleveringen van ‘Komen Eten’ met Hans Bouten en Marilyn Denuwelaere scheerden hoge toppen in de kijkcijferlijsten. Wie het programma volgde heeft kunnen zien Marilyn gewonnen heeft, maar ook dat Hans een boontje had voor de bevallige medekandidate Lesley-Ann Poppe. „Ze hebben er een circus van gemaakt”, zeggen Hans én zijn vrouw.

Hans vindt het spijtig dat hij zo eenzijdig afgeschilderd werd en wordt. „In de eerste uitzendingen viel het nog mee, maar vanaf de derde dag hebben ze alles zodanig zitten monteren dat het er over was. Maar ja, dat is televisie. Zo knipten ze halfweg mijn zin weg en plakten dan weer het laatste eraan. Het klopt dat ik meerdere keren mijn bewondering uitgesproken heb voor Lesley-Ann, maar ik heb ook mijn eigen vrouw geprezen. En dat knippen ze er dan uit.”

Ann Verhulst, echtgenote van Hans : „Het was de bedoeling dat Hans meedeed aan een kookprogramma. Ik dacht dat het goede reclame zou zijn voor de slagerij, maar ze hebben er een circus van gemaakt.”

Vooral de heftige reacties op het forum van VT4 en Facebook storen het echtpaar. „Het is ongelooflijk wat mensen allemaal over me schrijven, terwijl ze me helemaal niet kennen. Ze baseren zich op twee uur gemonteerde televisie om een oordeel te vellen. De meeste mensen uit Zonnebeke kennen Hans en weten dat hij anders is in werkelijkheid. Het probleem is dat iedereen die hem niet kent nu denkt dat hij een vrouwenzot is…”

Marilyn Denuwelaere loopt op wolkjes na haar overwinning in ‘Komen Eten’. Ze vindt het wel jammer dat de makers Hans in een negatief daglicht stelden in de montagekamer.

Winnares Marilyn : „Hans zal die dingen wel allemaal uit eigen beweging hebben gezegd, maar soms moesten we een uur bij de interviewers zitten en vroegen ze de vragen telkens opnieuw. Op den duur ga je er van alles uitflappen.”

(TOGH)

Meer reacties in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws West)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier