Slachtoffers inbraken in auto’s kunnen eigendommen terugkrijgen

Redactie KW

Slachtoffers van inbraken in auto’s kunnen terecht bij de politie van Oostende om gestolen voorwerpen op te halen. De politie vatte onlangs enkele daders van inbraken in auto’s en vond daarbij ook een deel van hun buit terug. Mensen bij wie voorwerpen uit hun auto gestolen werden, kunnen die claimen bij de politie.

Mensen die de voorbije twee weken het slachtoffer werden van een inbraak in hun auto kunnen de politie van Oostende contacteren op het nummer 059/56.11.39. Ze kunnen een afspraak maken met een agent van de sectie vermogensdelicten en diefstallen om voorwerpen die uit hun auto gestolen zijn, terug te claimen. Het gaat vooral om kleine gebruiksvoorwerpen als GSM’s, GPS-toestellen en zonnebrillen maar ook om sleutels en autopapieren.

De eigenaars van de voorwerpen wordt wel gevraagd om zo veel mogelijk bewijs mee te brengen dat zij de effectieve eigenaars van de voorwerpen zijn. Facturen of eigendomspapieren zijn daarbij nuttig. De politie vraagt ook om vooraf een afspraak te maken en niet zomaar op het politiekantoor langs te komen.

(LD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier