Slachtoffer zoekt jonge vrouw die vluchtmisdrijf pleegde na ongeval in Ieper

Redactie KW

Kim Beheyt zoekt de vrouw die hem zaterdagmorgen aanreed en nadien vluchtmisdrijf pleegde. „Een ongeval kan iedereen overkomen, maar ik kan er niet bij dat mensen het lef hebben om zomaar weg te rijden”, zucht Kim.

Zaterdagmorgen 22 januari was Kim Beheyt uit Voormezele rond 9 uur onderweg naar het winkelcentrum aan de Rijselpoort. Toen hij met zijn Toyota Corolla van op de Rijselseweg naar het winkelcentrum wou afslaan, moest hij door tegenliggers even wachten. „Plots zag ik in mijn achteruitkijkspiegel een wagen naderen en vooraleer ik het goed en wel besefte reed die achteraan tegen mij op. Een jonge vrouw stapte uit en stelde voor om van de openbare weg af te gaan en alles te regelen op de parking van het winkelcentrum. Ik reed zelf als eerste de parking op maar zij volgde niet, ze reed in volle vaart naar Ieper centrum. Het ging om een jonge vrouw met kort haar. Zij droeg een witte vest met zwarte strepen en reed met een zwarte Volkswagen Bora. De bumper van haar wagen en de sierbescherming vooraan waren beschadigd. Ik kon de nummerplaat niet lezen want die was geplooid. De vrouw was wel zo gewiekst om de stukken van de sierbescherming op te rapen en mee te nemen.

Aangifte gedaan

Kim kon niet veel meer dan aangifte te doen bij de politie. „Ik walg ervan dat mensen het lef hebben om zo’n dingen te doen. Ik hoopt dat haar ouders, vrienden, familie of haar garagist contact met mij opnemen.”

(HV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws West)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier