Sint-Andriesnaar wil Bruggelingen en toeristen informeren over het weer

Redactie KW

De 30-jarige Joeri Jacobs uit Sint-Andries bij Brugge heeft onlangs zijn eigen weerstation met bijhorende website. Naast de actuele gegevens kan men onder meer ook de vooruitzichten voor de volgende 10 dagen raadplegen. Op die manier wil de Sint-Andriesnaar zijn stadsgenoten en toeristen informeren over het weer in Brugge.

Bruggelingen en toeristen die willen weten of het mooi weer zal zijn in Brugge kunnen vanaf nu terecht op de website van Joeri Jacobs. De 30-jarige Sint-Andriesnaar is onlangs begonnen met een eigen weerstation die data 24 uur op 24 aanlevert aan de bijhorende website. Daarop kan men naast de actuele gegevens ook de vooruitzichten voor de volgende 10 dagen raadplegen, grafieken bekijken en bij noodweer kan men bekijken waar het onweert of als er zware weerstoestanden aankomen.

Joeri Jacobs wil met deze website de Bruggelingen en de toeristen informeren over het weer in Brugge. Binnenkort wordt de site ook meertalig gemaakt om in te spelen op de wensen van de toeristen.

De site is te bezichtigen op http://weerstation-brugge.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier