Singer-songwriter en revelatie Maaike Ouboter komt naar Brugge

Redactie KW

Vanaf 7 november gaat Vier op zoek naar de beste Singer-Songwriter van Vlaanderen, in navolging van de populaire Nederlandse reeks. Daarin raakte Maaike Ouboter op slag beroemd na het beklijvende ‘Dat ik je mis’, dat ook bij ons een hit werd. Op 13 februari maakt ze haar Vlaams debuut in de Biekorf in Brugge.

Meteen een nummer één-hit, miljoenen views op YouTube… de deelnemers aan de Vlaamse variant van De Beste Singer-Songwriter, vanaf 7 november te zien op Vier, hopen evenzeer te mogen doorbreken als Maaike Ouboter. Juryleden Frank Vander Linden, Lisa Smolders en Sarah Bettens krijgen daarbij de hulp van verschillende gasten, waaronder West-Vlamingen Will Tura en Flip Kowlier.

Op 13 en 15 februari komt de Nederlandse winnares, Maaike Ouboter, zichzelf voorstellen aan het Belgische publiek. Dat doet ze respectievelijk in Brugge en Antwerpen. Een maand eerder toert ze door Nederland, maar dat is ondertussen al overal uitverkocht.

De support wordt overigens verzorgd door Minx, de charismatische zanger van de West-Vlaamse poppunk band Flatcat. Solo brengt Minx een mix van eigen werk, verrassende variaties op Flatcat nummers en originele covers.

Tickets zijn te koop via www.icanhearmusic.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier