Septemberkermis zet Wingene op haar kop

02/09/08 om 15:16 - Bijgewerkt om 15:16

Bron: Kw

De komende dagen in Wingene geen gebrek aan ambiance en uitgaansmogelijkheden. Tot en met woensdag is het kermis in Wingene, en naar jaarlijkse gewoonte houdt de septemberkermis veel meer in dan enkele draaimolens en een schietkraam.

Naar jaarlijkse gewoonte vindt ook dit jaar naar aanleiding van het kermisweekend in september de groepstentoonstelling plaats van Kunstkring Wenghina in CC De Feniks. Op vrijdagavond 5 september wordt de 31ste groepstentoonstelling officieel geopend. An Vervaeke staat dit jaar in de kijker en Anette Defoort en Peter Vromman zijn de gastexposanten. Uiteraard stellen ook heel wat andere leden van Wenghina hun werken tentoon. De tentoonstelling is toegankelijk voor het publiek op zaterdag 6 september van 14 tot 20 uur op zondag 7 september van 10 tot 12 uur en van 14 tot 20 uur. Ook op maandag 8 september is de tentoonstelling open...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!