Seksshop strijkt neer in winkelstraat Roeselare

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

Wie tijdens de Batjes de etalages afschuimde op zoek naar dat ene koopje zal ongetwijfeld even de wenkbrauwen gefronst hebben ter hoogte van De Munt. Daar zit sinds halfweg juni Xzoys, de eerste seksshop in Roeselare. “Mensen denken veel te snel dat een seksshop vuil is en dat er hier seks verkocht wordt. Niets is minder waar. Wij dragen luxe en comfort hoog in het vaandel.”

Seksshop Erotic Lifestyle Xzoys bevindt zich in de Noordstraat. “Velen vinden het misschien vreemd dat we hier in Roeselare met een seksshop beginnen maar dat is het voor ons niet”, gaat Marija verder. “Wij kennen Roeselare als het centrum van West-Vlaanderen, een groeiende stad waar de mensen enorm vriendelijk zijn. Voordien kwamen we hier vaak winkelen of genieten van een goed restaurantje. Het aanbod wat dat betreft is hier een stuk beter dan in Brugge”, lacht het koppel. In de zoektocht naar een pand belandden ze in de Noordstraat. “We hebben niet lang moeten zoeken.”

“Een zaak zoals een ander”

Niet dat er wereldschokkende gebeurtenissen in het gebouw plaatsvinden. Een seksshop is een zaak zoals een ander, behalve dan dat er seksaccessoires verkocht worden. “Veel mensen hebben een verkeerd beeld van een seksshop. Ze denken dat het iets vuil is en dat er seks verkocht wordt maar dat is het geval niet. Wij willen met onze spulletjes gewoon een hulpmiddel bieden om het seksleven wat spannender te maken of op te krikken”, aldus John.

(TD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier