Seizoensbrochure 2013-2014 De Spil : “Programmatie lijdt niet onder bezuinigingen”

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

De Spil kreeg, zoals alle stadsdiensten, de vraag om dit jaar een serieuze besparingsinspanning te doen. “Dat zal de klant zeker niet voelen”, vertelt directeur Cornelis. “We bezuinigen niet op de programmatie!”

De Spil stelde maandagavond de seizoensbrochure 2013-2014 voor. Een groot aantal Roeselarenaars kwamen naar hun cultuurhuis afgezakt om het zo begeerde cultuurboekje in handen te krijgen en dat ondanks de toenemende informatisering in De Spil. Iedereen kan met enkele klikken via de website van De Spil kennismaken met het aanbod en toch blijkt het afhalen van de Spil-brochure elk jaar weer een verplichte oefening voor de cultuurliefhebbers uit de regio.

Nieuw dit jaar is het online ticketsysteem waarbij de klant van thuis uit niet alleen een ticket kan bestellen maar ook het zitje in de schouwburg kan kiezen.”

Online boeken van een abonnement kan vanaf zaterdag 15 juni om 10 uur via www.despil.be of ook gewoon aan de balie. Losse tickets zijn te koop vanaf 22 juni om 10 uur. Wie het online kopen van een ticket wil oefenen kan dat vanaf nu op de website van De Spil. (Bart Crabbe)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier