Seaven uit Blankenberge haalt het niet in Mijn Restaurant!

© BELGA
Redactie KW

MET VIDEO – Amber De Wispeleir en Elodie Coenen hebben donderdagavond de vierde editie van de vtm-wedstrijd Mijn Restaurant! gewonnen. De jonge twintigers haalden het met hun restaurant Alaise in de finale van het Blankenbergse restaurant Seaven van Michaël De Ridder en Eef D’haene.

Sterrenchef Peter Goossens liet eerder deze week zijn voorkeur al blijken voor het restaurant in Ekeren van Amber en Elodie, de kijkers zijn hem donderdagavond in zijn stemadvies gevolgd. Op Studio Brussel zei Elodie woensdagavond nog dat Amber, indien ze de wedstrijd niet zouden winnen, alvast aan de slag kon bij topkok Sergio Herman. Herman zal nu dus nog even op zijn honger moeten blijven zitten.

Geen feestje in Blankenberge

Toen het resultaat bekend werd gemaakt, was de ontgoocheling groot. Michaël en Eef konden de eetjury met hun gerechten niet overtuigen en blijkbaar sms’te Vlaanderen massaal voor de concurrenten uit Ekeren. Van een spetterend feestje achteraf kwam er niks meer in huis. Daarvoor was de teleurstelling te groot.

Aan de vierde editie van Mijn Restaurant! namen opnieuw vijf duo’s deel, in evenveel provincies. De jury bestond dit jaar uit culinair recensent Willem Asaert, foodie Yves Desmet, marketingexpert Aline juliá en architect Vittorio Simoni.

Seaven uit Blankenberge haalt het niet in Mijn Restaurant!

Bekijk hier de reportage

(BELGA)

Meer over dit onderwerp vanavond in het nieuws van Focus en WTV.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier