Schippersweekend iets duurder

Redactie KW

Bij jeugdcafé ‘t Schipke is het tweede weekend van september synoniem voor het Schippersweekend. Een klein festival met grote namen. Dit jaar moet de bezoeker iets dieper in de geldbeugel tasten, maar het aanbod is nog groter dan de voorbije edities.

Voor een dagkaartje voor het Schippersweekend betaalt de bezoeker 8 euro. Wie een weekendticket aanschaft, moet 16 euro neertellen.

,,De toegangsprijs wat verhogen, was echt een must. Vorig jaar hadden we veel volk en goed weer en toen kwamen we maar net uit de kosten”, vertrouwt Wouter Dumoulein ons toe. „Als we de trend van vorig jaar aanhielden was de kans groot dat we bij slecht weer met een financiële kater zaten.”

Het Schippersweekend krijgt zijn beloop op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 september in de gedeeltelijk verkeersvrije Larstraat. Op de affiche staan onder meer The Subs, The Hong Kong Dong, Steak Number Eight, Triggerfinger, Guido Belcanto en Boogie Wonderband. Er staat ook comedy geprogrammeerd met o.a. Sammy Deburggraeve, Piet De Praitere en Xander De Rijcke.

(WO)

http://weekend.tschipke.be/schippersweekend2008

Het volledige artikel in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Leie) van 5 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier