Zwevegem: "Heerlijk toetje voor mijn jarenlange inzet"

21/01/16 om 12:00 - Bijgewerkt om 12:00

Patsy Verheylesonne uit de Avelgemstraat in Zwevegem is verkozen tot Krak van de gemeente. Ze dankt dat vooral aan haar vrijwillige inzet bij diverse verenigingen. Als coördinator van de Jumbo Run stond ze in de schijnwerpers.

"Als kind in een groot gezin verloor ik mijn moeder op 7-jarige leeftijd en werd ik opgevoed in het gezin van Fernand Boulez en Denise Verheylesonne", vertelt Patsy. "Daar kreeg ik de nodige kansen om te studeren en mij te ontplooien. De leuze van mijn grootmoeder die tot haar 93ste actief was, klonk 'Als je twee handen hebt, gebruik ze dan om te werken en niet bij de pakken te blijven zitten'. Ik ging naar de kleuterschool op 't Veld in Meulebeke, volgde lager- en secundair onderwijs in 't Fort in Kortrijk en deed hogere studies aan het Ipsoc in Kortrijk, waar ik een graduaat orthopedagogie behaalde. Als kind trad ik al op met zang en dans en dat zorgde er wellicht voor dat ik later geen podiumvrees kende."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!