Zussen houden drie dagen pop-up bar als eerbetoon aan overleden mama

11/08/14 om 10:03 - Bijgewerkt om 10:03

Bron: Kw

Anne-Mie en Griet Strubbe brengen hulde aan hun moeder door het feestzaaltje 't Hemeltje in Werken, waar hun ouders menig feest hebben georganiseerd, nog eens drie dagen op rij te heropenen.

Zussen houden drie dagen pop-up bar als eerbetoon aan overleden mama

Zaal 't Hemeltje in Werken, een deelgemeente van Kortemark, heropent op 14, 15 en 16 augustus gedurende drie dagen als pop-up bar. Uit eerbetoon voor hun in april overleden moeder Monique Van Beveren, echtgenote van Jean-Pierre Strubbe (samen runden ze jarenlang café De Gouden Leeuw op de Markt in Kortemark) verwelkomen de zussen Anne Mie en Griet Strubbe gedurende drie dagen alle gasten in de Hemelstraat 4 in Werken. 't Hemeltje wordt voor heel even omgedoopt in 'Au Petit Ciel' en staat voor de gelegenheid als pop-up bar geheel in het teken van de Franse stijl. Mama Monique had immers een voorliefde voor het land en de bijhorende chansonniers.

Toogmarathon voor KOTK

Je zult er terecht kunnen voor pakweg een glaasje wijn, een picon of een pastis, al dan niet tijdens een spelletje petanque. Er zijn kaasbordjes en brood met paté. Zelfs de momenteel hippe gin-tonic krijgt een Franse variant. Voor de kinderen is er een ruime tuin om in te spelen.

Jean-Pierre en Monique waren destijds ook mee de drijvende krachten bij de opstart van de Toogmarathon ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!