Zorgcentrum De Vlinder in Harelbeke houdt opendeurdag

We zien van links naar rechts directeur Gerdy Haes, voorzitter Dominique Windels en secretaris Hans Piepers. © LOO
Redactie KW

Zorgcentrum De Vlinder hield zondag een opendeurdag naar aanleiding van de Dag van de Zorg. Tegelijk werd het nieuwe logo voorgesteld.

Zondag vond de vijfde nationale dag van de zorg plaats onder de noemer ‘Zorg in beweging’. Ook het OCMW Harelbeke nam deel met de nieuwe zorgcampus De Vlinder. Het OCMW toonde het diverse aanbod aan ouderenzorg. “Het publiek kon actief de zorg beleven en proeven van de ontelbare grote en kleine zorgen en ontspanning die dagelijks aangeboden wordt via inleefsessies”, zegt stafmedewerker Sybille Demeyere. De rode draad doorheen de activiteiten was de koers en het koerscafé.

Nieuw logo voorgesteld

Tegelijk werd het nieuw logo voorgesteld. “Dat moet onze kernbegrippen uitstralen in één symbool: hartelijk, kwaliteit, mensen, positief, samen, vertrouwen, welkom en zorg”, aldus secretaris Hans Piepers.

“Het moet een sterk verhaal worden, in ons geval een sterk zorgverhaal.” Verder gaf OCMW-voorzitter Dominique Windels mee dat er 60 extra plaatsen vrij zijn in Zorgcentrum De Vlinder en dat er in Harelbeke in het najaar een derde dienstencentrum en een dagverzorgingscentrum voor 15 zorgbehoevende mensen komt.

(PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier