Zoon van 16 zoekt verloren hangertje met as van overleden vader

27/08/15 om 11:30 - Bijgewerkt om 11:30

Tibo (16) wandelde woensdag rond in Ieper toen hij plotseling merkte dat het dierbare souvenir aan zijn overleden vader niet meer aan de ketting rond zijn nek hing.

Zoon van 16 zoekt verloren hangertje met as van overleden vader

Dit hangertje was plots van de ketting geglipt. © Facebook/Lindsey D'Alleine

"Mijn zoon was op stap met zijn vriendin in het centrum van Ieper", vertelt mama Lindsey D'Alleine, die woensdagavond al meteen een oproep lanceerde op Facebook. "Op een gegeven moment merkte hij dat het hangertje aan zijn halsketting verdwenen was. Een snelle zoektocht leverde niets meer op. Het hangertje heeft een grote emotionele waarde voor hem, aangezien het as bevat van zijn vader Kris Dasseville, die vorig jaar overleed."

Het gezin Dasseville-D'Alleine woont in Nieuwpoort, naast Tibo zijn er nog twee jongere zonen en een zusje. Het verloren hangertje meet zo'n kleine 3 centimeter en heeft de vorm van een druppel. Wie het belangrijke sieraad vindt, kan Lindsey D'Alleine bereiken via Facebook of kan contact opnemen met de webredactie via frederik.jaques@kw.be.

De oproep op Facebook werd op erg korte tijd al meer dan 1.500 keren gedeeld, maar voorlopig zonder resultaat.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!