Zomerse avondmarkt in de centrumstraten van Avelgem

© PIETER VAN HOOREBEKE
Redactie KW

Op zaterdag 21 juni worden de centrumstraten van Avelgem voor de vierde keer omgevormd tot een zomerse avondmarkt tijdens Avondje Avelgem.

Tussen 17 en 23 uur kan je weer gezellig kuieren langs de vele standjes en genieten van diverse randanimaties die Avondje Avelgem je tijdens deze editie te bieden heeft. Het organiserend comité onder leiding van voorzitter Jean-Claude Minne (45) uit Avelgem heeft opnieuw een gevarieerd programma uitgewerkt om duimen en vingers van af te likken. “Tijdens onze avondmarkt kan je niet alleen shoppen, eten en drinken, maar zorgen tal van artiesten voor diverse gratis optredens en ambiance voor jong en oud”, zegt hij.

Mr. Brean

“We strikten een imitator van Mr. Bean, die voor de nodige hilariteit zal zorgen. Ook Elvis komt weer tot leven op ons hoofdpodium en de Quaffeurz zorgen voor leuke intermezzo’s in de centrumstraten”, aldus Jean-Claude. Nieuw dit jaar is een kunstambachtendorp waar je enkele lokale kunstenaars aan het werk kan zien. Zo zal Avelgemnaar Ben Vandenberghe er houtsculpturen maken uit ruwe boomstammen.

Voor de uitwerking van het evenement kan Jean-Claude rekenen op de steun van onder meer Ann Coussement (27) uit Avelgem die alle rekeningen en administratie op zich neemt. Verder bestaat het comité uit Valtin Demuynck (31), Jozef Wolfvelde (68), Marcel Demeyer (69), Alain Crommelynck, Jonas Tanghe (26), Dave Taelman, Patrick Baes en Jörgli Maes. (JMA- foto PVH)

Info: www.avondjeavelgem.be of mail naar avondjeavelgem@gmail.com.

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Kortrijks Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier