Zesde ‘Nacht van de Ondernemers’ in Bredene

Redactie KW

Zaterdagavond ging voor de zesde keer de ‘Nacht van de Ondernemers’ door, georganiseerd door Verenigd Bredene. Deze editie ging door in de nieuwe zaak Media-Factory.

Deze gala-avond ging gepaard met de uitreiking van de Bredene Awards voor nieuwe ontdekking, voor innovatie, voor vereniging van het jaar en tot slot voor de persoonlijkheid van het jaar.

De verschillende winnaars

De prijs voor de ‘nieuwste ontdekking’ ging naar ‘Pickles Design’ aan de Lijsterstraat 12 in Bredene. Deze graphic designer, Stephanie Verelst, kiest voor creativiteit, flexibiliteit, no-nonsense, service en passie als haar handelsmerk voor het aanpakken van alle opdrachten. (www.pickles-design.be)

In de categorie ‘innovatie’ werd de prijs weggekaapt door ‘Bocadillos’, de broodjeszaak aan de Prinses Elisabethlaan 84-85 wordt gerund door de sympathieke uitbaatsters Sofie Hap en Kelly Passchyn. (www.bocadillos.eu)

Ook bij de verenigingen was het erg spannend maar uiteindelijk won ‘Dansschool Séverine’ de prestigieuze award. Deze dansschool bestaat bijna 13 jaar en Séverine Renoult ziet haar inzet en enthousiasme beloond met deze prijs. Dansschool Séverine kan je bereiken op het nummer 0495 16 96 08.

Tot slot ging de prijs van ‘persoonlijkheid van het jaar’ naar een echte Sassenaar, een harde werker als kapper maar ook een harde werker om de Bredense gemeenschap dichter bij elkaar te brengen. Patrick Bolle is gemeenteraadslid, uitbater van een kapsalon, uitbater van zaal Pacha en voorzitter van het wijkcomité Sas-Nukker. (www.patrickbolle.be)

(JC – Foto JC)