Zesde jaarkalender van Cindy Frey

Redactie KW

Tattoo- en piercingartieste en fotografe Cindy Frey stelde haar nieuwe jaarkalender voor onder de noemer ‘Strong is the new pretty’. Ze stelt daarmee vijf nieuwe artiesten voor: vier dames en een heer.

“Tegenwoordig moet een dame zelfverzekerd overkomen om haar mannetje te staan. Zij komen alle vier bij ons werken. Een stap vooruit dus met deze vier zelfverzekerde dames. Zo kan je het noemen”, zegt Cindy. De inspiratie voor de kalender haalde ze uit de verhuis naar een nieuwe stek in februari en de nieuwe bijhorende tattooshop met vijf tattooartiesten. “Het betekent voor ons een nieuwe start en een nieuw hoofdstuk in de carrière. Vanaf januari werken we met vijf sterke dames en een man samen in onze nieuwe stek aan de Gasstraat. Het wordt een veel grotere ruimte met een grote shop en grote studio. Met de kalender nemen we symbolisch afscheid van onze huidige stek en presenteren we onze nieuwe medewerkers.”

Op dezelfde golflengte

Volgens Cindy is de samenwerking schitterend. “We praten veel met elkaar en stimuleren elkaar. We leren ook veel van elkaar. Het leuke is dat we vanaf de eerste seconde op dezelfde golflengte zaten. Ik voelde onmiddellijk aan dat ze de juiste mentaliteit te pakken hebben. Dat is belangrijk. Het is gewoonweg een tof team. Er is ook veel talent aanwezig in verscheidene disciplines: ontwerpen, tekenen, inkleuren, tatoeëren.” De enige man is Kevin. “Hij past geweldig goed in ons team: hij is zeer sterk in het inkleuren van tattoos. Hij voelt perfect aan waar we mee bezig zijn.” In de toekomst komt er elke maand een gastartiest. “We zullen ook meer ‘spektakel’ brengen.”

(PVH – Foto TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier