Zes op zeven politiekantoren rond Brugge blijven gesloten

Enkel het hoofdcommissariaat aan de Lodewijk Coiseaukaai blijft open. © MM
Redactie KW

Zes van de zeven politiehuizen in de rand van Brugge blijven voor onbepaalde tijd gesloten als gevolg van de aanslag op twee agentes in Charleroi.

Enkel het hoofdcommissariaat aan de Lodewijk Coiseaukaai blijft open. Het kantoor in het centrum, Sint-Kruis, Zeebrugge, Assebroek, Sint-Andries en Sint-Michiels blijven dicht.

De recente aanslag op twee politieagentes in Charleroi laat zich ook voelen in andere politiecommissariaten in Vlaanderen. In de rand van Brugge blijven sinds deze week zes van de zeven politiekantoren gesloten voor bezoekers. “Wegens uitzonderlijke veiligheidsmaatregelen is dit politiekantoor gesloten”, staat er te lezen op de deuren.

Het rechtstreeks gevolg van de aanslag op onze collega’s in Charleroi“, bevestigt woordvoerder Philippe Tankrey. Het is nog onduidelijk hoelang de maatregelen van kracht zullen blijven. “Ons hoofdkantoor blijft wel dag en nacht open voor bezoekers. Wie telefonisch contact opneemt met de andere politiehuizen, wordt bij het uitblijven van een antwoord ook naar hier doorgeschakeld”, aldus Philippe Tankrey.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier