Zee van zwart, geel en rood in Izegem

15/06/16 om 18:15 - Bijgewerkt om 18:15

De best bekeken EK-match ooit was het. De groepswedstrijd België-Italië werd met 0-2 geen zege voor onze Rode Duivels, de match brak gelukkig dan toch een ander record. Op maandag 13 juni volgden maar liefst 2.217.428 kijkers de wedstrijd op Eén. Ook op de Grote Markt in Izegem, waar de match op groot scherm te zien was, zat de sfeer er goed in.

Zee van zwart, geel en rood in Izegem

Een zee van zwart-geel-rood vulde het plein en iedereen brulde vrolijk mee met de gebeurtenissen op het grote scherm. Ook Gianni Vermote zakte met zijn vrienden af om er samen van de voetbalgekte te genieten. "Ik ben een grote sportliefhebber en -beoefenaar, het spreekt voor zich dat ik hier vanavond aanwezig ben. Zelf ben ik wereldkampioen powerlifting, je vindt me dus heel regelmatig in fitnessclub Isogym." Het groepje vrienden had er duidelijk zin in en poseerde gretig met de Belgische driekleur.V.l.n.r. Ellen d'Artois, Kristof Verschoot, Brandon Perneel, Vincent Vierstraete, Manu Lafere, Lieven Vandermeersch, Tom Geeraerts, onbekend, Stefaan Snoeck, Kurt Verhulst, Wouter Cappelle en Veronique Dejonghe. © (Foto Frank)

Zoals altijd met evenementen in open lucht, hangt veel af van het weer. Ondanks enkele...

Jouw leukste supportersfoto's kan je hier delen in de fotomodule van KW.be of via sociale media met de hashtag olintrood. Wie zijn foto's deelt in de fotomodule maakt bovendien kans op één van de bakken Kasteelbier Rouge.

Lees meer over:

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee