Wortelkaarting brengt 8.258,62 euro voor Somival op

Lucien Debels mocht in naam van Somival in het bijzijn van Kristof Arno, Katrien en Marnix Arno een cheque ontvangen van ruim achtduizend euro uit de handen van Chantal Coussement. © HDV
Redactie KW

Tijdens een gezellig samenzijn in Taverne Klokkenhof mocht Somival een cheque van 8.258,62 euro in ontvangst nemen na de wortelkaarting van Werkgroep Chantal Coussement.

De twaalfde editie van de wortelkaarting georganiseerd door de Werkgroep Chantal Coussement werd een groot succes.

“Er werden niet minder dan 5.487 kaarten verkocht en ook de loting op de avond zelf bracht 278 euro op. Voeg daarbij de schenking van 250 euro door Marcel Coussement en liefst 1.596 kg wortels die werden uitgereikt en men weet maar al te goed dat deze twaalfde uitgave een gigantisch succes werd”, aldus schepen Chantal Coussement tijdens haar verwelkoming.

Meteen mocht Lucien Debels in naam van Somival in het bijzijn van Kristof Arno, Katrien en Marnix Arno een cheque ontvangen van ruim achtduizend euro uit de handen van Chantal Coussement.

Uiteraard zijn we heel tevreden met deze opbrengst die zal dienen voor onder meer de aankoop van aangepast zwemmateriaal, een outfit voor de atletiekers, de verplaatsingskosten , de tweejaarlijkse uitstap alsook de tentoonstelling die we willen organiseren op de vooravond van de start van ons nieuw seizoen op vrijdag 4 september a.s. We zijn bijzonder dankbaar en verrast door dit resultaat” wilde Lucien Debels nog kwijt.

(YV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier