Wordt Dubsmash in 2015 wat de selfie in 2014 was?

05/12/14 om 14:01 - Bijgewerkt om 14:01

Bron: Kw

De app van Dubsmash.com, waarbij je jezelf filmt terwijl je een liedje of een citaat 'dubt', neemt momenteel stormenderhand de sociale media over. Al zijn het vooral de jongeren die er zich te pletter mee amuseren

Wordt Dubsmash in 2015 wat de selfie in 2014 was?


Een stukje uit een liedje, een bekend citaat, een quote uit een filmklassieker: je kunt het zo gek niet bedenken of het doet momenteel dienst in de (ultra)korte filmpjes die jongeren massaal op Facebook posten. Zelf lippen ze de tekst mee, de app doet de rest. Veel heeft het allemaal niet om het lijf, maar de vele filmpjes op Facebook liegen er niet om: er is een nieuwe hype in de maak.

Ook heel wat West-Vlamingen postten de voorbije uren en dagen al grappige filmpjes, jammer genoeg kunnen die - zo lijkt het toch - niet zomaar op andere media worden gedeeld.

(FJA)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: