Winternacht Rollegem herbergt Tuin der verwondering

We zien de organisatoren van ed Winternacht in Rollegem. (Foto Vincent Wauthier)
Redactie KW

Op zaterdag 16 december vindt de jaarlijkse Winternacht plaats in het centrum van Rollegem. Ook dit jaar slaan tal van verenigingen de handen in elkaar voor een gevarieerd, avondvullend programma.

Traditioneel wordt er om 17.45 uur gestart met de opening door drumband Rollegem. “Daarna is het uiteraard tijd voor de snoepenworp, wordt er een verhaaltje voorgelezen voor de kinderen en slaat de Oscarcrew opnieuw aan het knutselen”, aldus Jean-Pierre Hoorens. “Nieuw dit jaar is dat toneelgroep Trees de aanwezigen vanaf 19 uur in groepjes meeneemt voor een half uur durend spektakel in een indrukwekkende ‘Tuin der verwondering’.”

Er zijn opnieuw vijftien verenigingen die deelnemen. Zij bieden een uiteenlopend menu aan eten en drank aan.

Afterparty

“Onze doelstelling blijft dat er geen twee verenigingen hetzelfde aanbieden”, legt Jean-Pierre uit. De nieuwkomers zijn dit jaar Markant en ‘t Bosselke. De andere verenigingen die meewerken zijn het beheerscomité, Chiro Tandem, Cross Mouton, De Kindervriend, Tombroekkoerse, de folkloreraad, de Gezinsbond, de harmonie, de kookploeg, koor Crescendo, Lux Festival, Sporten voor Weg en Toneelgroep Trees.

“Omdat we elk jaar spijtig genoeg moeten afsluiten met nog heel wat bezoekers, organiseren we dit jaar vanaf 23 uur een afterparty met dj Sofiesta. Zo kunnen de bezoekers nog wat blijven hangen. De mensen die heel de avond in de weer geweest zijn, kunnen dan ook nog even iets drinken.” (EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier