Wim Opbrouck zingt voor 20 jaar kinderdagverblijf Gaversloeberke

02/07/17 om 22:57 - Bijgewerkt om 22:56

Op 1 april was het 20 jaar geleden dat het kinderdagverblijf Gaversloeberke in de Arendsstraat in Harelbeke zijn deuren opende.

Wim Opbrouck zingt voor 20 jaar kinderdagverblijf Gaversloeberke

Directie en personeel van 't Gaversloeberke werden op het stadhuis ontvangen. © NOM

Die verjaardag werd vorige vrijdag en zaterdag gevierd. Eerst met een receptie op het stadhuis, zaterdag met een opendeur en een feest in de basisschool Ter Gavers.

Op het stadhuis spraken burgemeester Alain Top en schepen Dominique Windels gelukwensen uit, terwijl voorzitter Dirk Opbrouck kort de geschiedenis van de succesrijke crèche schetste. Het initiatief kwam destijds van de Vriendenkring van het Gemeenschapsonderwijs, nu voorgezeten door toenmalig schooldirecteur Willy Vandemeulebroucke. Directrice Fabke Aerts kreeg vanwege het stadsbestuur een verjaardagsaandenken.

Op zaterdag werd een gezellig feestnamiddag georganiseerd. Hier werd iedereen die bij het kinderdagverblijf betrokken is of geweest was, uitgebreid in de bloemen gezet. Daarna was er nog een verrassing... Wim Opbrouck had speciaal een vrolijk gelegenheidslied gemaakt en opgenomen. Zelf kon hij er niet bij zijn maar de personeelsleden zongen het mee, begeleid door de nodige danspasjes.

(NOM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!