‘Wij Trouwen’ in Kortrijk lokt heel wat tortelduifjes

Tom De Wever, Thierry Mondy, Dominiek Devolder, Filip Vandevyver en Bartel Defraeye promoten Zwitserse ceremoniebussen op hun stand. (Foto JE)
Redactie KW

Voor de 19de keer is Kortrijk Xpo dit weekend the place to be voor koppels met trouwplannen. Nog tot zondag kan je er terecht bij de 115 exposanten.

Eén van de stands wordt bemand door de chauffeurs en ceremoniemeesters van www.feestbus.be uit Tielt. Tom De Wever, Thierry Mondy, Dominiek Devolder, Filip Vandevyver en Bartel Defraeye geven er uitleg bij hun authentieke Zwitserse bussen uit de jaren 50. “We zijn er al van bij de eerste editie bij”, vertelt Filip. “Voor ons is dit een ideale gelegenheid om koppels te laten kennismaken met onze bussen. Wie dat wil, kan er zelfs een kraampje voor champagne of ijsjes aan vastkoppelen”

Meer bezoekers

“De beurs is opgebouwd als een parcours”, weet Thierry. “Op die manier passeert iedereen aan elke stand en krijgen ze een goed beeld van er allemaal mogelijk is.”

De organisatie van ‘Wij Trouwen’ was alvast tevreden met de opkomst. “We hebben zaterdag om 15.30 uur vijftien procent meer bezoekers geteld dan vorig jaar op dat moment. Dat stemt ons heel tevreden”, vertelt Barbara Demeulemeester van ‘Wij Trouwen’.

(JE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier