Wielericonen geven startschot van Flandrienwedstrijd in Tielt

Eric Leman, Roger Decock, Lucien Van Impe en Roger De Vlaeminck in het bijzijn van cartoonist Filip Cardoen en Inofec-vertegenwoordiger Marc Speeckaert. © RDC
Randy De Clercq

Van 3 maart tot en met 15 april loopt de fietszoektocht De Flandrienwedstrijd van Inofec.

In het Vlaemynck Business Center en Inofec werd maandagmorgen het startschot gegeven van deze fietszoektocht. “74 schilderijen van cartoonist en wielerliefhebber Filip Cardoen brengen Tielt en de deelgemeenten in de nodige wielersfeer”, zegt Marc Speeckaert van Inofec. Het startschot van de wedstrijd werd gegeven door de ex-renners Eric Leman, Roger Decock, Lucien Van Impe en Roger De Vlaeminck.

De dienst voor toerisme van Tielt stippelde langs de 50 handels- en horecazaken, waar de cartoons hangen, een fietsparcours uit. Aan de fietstocht is een zoekopdracht verbonden : het tellen van het aantal Inofec-logo’s. Er werd een prijzenpakket samengesteld.

Wedstrijdformulieren kunnen gratis op het stadhuis van Tielt worden opgehaald. Indienen tegen 15 april in de urne aan de onthaalbalie van het stadhuis van Tielt, in café Oud Gemeentehuis in Pittem en in het Inofec Kaffee. (RDC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier