Wie vond de Bumba van Alicia in Blankenberge?

31/03/17 om 10:10 - Bijgewerkt om 10:40

De kleine Alicia (1) is ontroostbaar. Het meisje verloor haar favoriete knuffel tijdens een uitstapje naar zee afgelopen weekend.

Wie vond de Bumba van Alicia in Blankenberge?

Alicia met haar favoriete knuffel. © JRO

Nu haar Bumba niet meer bij haar slaapt, slaagt Alicia daar zelf ook nog maar amper in. "Ze huilt zichzelf al elke avond in slaap", zegt papa Christophe. "Heel erg om te zien. En 's nachts wordt ze vaak wakker. We merken duidelijk dat ze dan iets mist, maar we kunnen het haar niet meer geven." Christophe Relecom (32) en Davina Antoine (31) uit Putte trokken zaterdag een dagje naar Blankenberge. Samen met hun anderhalf jaar oude dochter genoten ze met volle teugen van de zon en het strand. "We kuierden door de winkelstraat en stopten aan een speeltuin aan een beachbar op het strand", vertelt papa Christophe. "Daarna reden we met de buggy nog even over het strand. En uiteindelijk gingen we samen iets eten in restaurant Le Grand Café op de Zeedijk."

Traject opnieuw gedaan

Maar toen het gezin terug naar de wagen wandelde, werd duidelijk dat de dag niet zo mooi zou eindigen als die was begonnen. De kleine Alicia was namelijk haar Bumba-knuffel kwijt gespeeld. Het besef daarvan bracht onmiddellijk de nodige traantjes met zich mee. "We zijn dan teruggekeerd en hebben ons hele traject nog eens gedaan. Helaas zonder resultaat. We belden de dag nadien nog eens naar het restaurant ook, maar ook daar hadden ze de knuffel nog niet gezien."

Geen andere knuffel

Aangezien de Bumba-knuffel in kwestie met hopen werd gemaakt, lijkt de oplossing op het eerste zicht simpel. Maar de kleine Alicia moet van geen vervanger weten. "Ze kreeg er al een nieuwe van een vriendinnetje, maar die wil ze niet", zegt haar papa. "Het was nochtans exact dezelfde knuffel, maar het moet echt haar eigen Bumba zijn. Wij willen zeker gewoon een nieuwe kopen voor haar, maar dat helpt helaas niet."

'A' van Alicia

Alicia kreeg de knuffel zo'n jaar geleden van haar grootmoeder en doet er sindsdien zowat alles mee. "Die knuffel was echt bijna op elk moment bij haar. Ze sliep ermee en knuffelde ermee. Ze heeft het dan ook heel moeilijk sinds ze hem kwijt is." Daarom lanceerde het koppel nu wanhopig een oproep op de sociale media. "We hopen dat iemand hem gevonden heeft en die meegenomen heeft naar huis", klinkt het. "Zodat Alicia weer rustig kan slapen." Het enige wat de knuffel van andere Bumba's onderscheidt is een "A" van "Alicia" op het etiket aan het beentje. Wie het knuffeltje van Alicia gevonden heeft of weet liggen, kan contact opnemen met haar ouders via het e-mailadres christophe_davina@hotmail.com.

(TLG)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!