Westtoer bundelt mogelijkheden met honden aan zee in handige brochure

Corinne Plovier uit Oostende is in elk geval opgetogen met het initiatief en poseerde maar al te graag met hond Jake samen met Franky De Block, Mieke Gassement en Liesbet Billiet van Westtoer. © PBM
Redactie KW

In De Kwinte in Westende werd vandaag ‘Met de hond aan zee’ voorgesteld, een brochure vol mogelijkheden voor wie met de hond naar zee gaat.

In alle badplaatsen zijn er mogelijkheden om op het strand te wandelen, maar de reglementering over de tijdstippen zijn verschillend. Door alles te bundelen in een brochure is het nu perfect mogelijk om te weten waar en wanneer het mogelijk is om met de viervoeter op het strand te komen. “Wij nodigen op die manier ook alle hondenliefhebbers uit om te genieten aan zee“, stelt gedeputeerde en voorzitter van Westtoer Franky De Block.

In de brochure staan naast de wandelmogelijkheden ook heel wat adressen van logies en horecazaken waar de hondenbaasjes met hun huisdier welkom zijn en het is de bedoeling om dit nog verder aan te vullen. Opvallende zaken zijn de tearoom Mdue uit Bredene dat een hondenijsje serveert en het Hotel du Soleil in Knokke-Heist dat in de hotelkamers eet- en drinkbakjes voorziet voor de honden. Nog in de brochure zijn adressen van dierenartsen terug te vinden en per badplaats waar de hontentoiletten te vinden zijn.

De brochure is hier te downloaden.

(PBM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier